Bouwkavels Loovelden Tuindorp-West en -Oost, Huissen

Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 146.700,- tot € 234.999,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
340 - 748m2

Over dit project

NOG EEN AANTAL KAVELS BESCHIKBAAR

Ontdek het plezier van zelf bouwen!

De luxe van vrije keuze. Volledig maatwerk in wonen, eigenlijk is er dan maar een optie de beste: zelf bouwen. Het is een droom van velen om tot in detail te bepalen hoe een huis eruit ziet. Van de grote woonkeuken, de maatvoering van de open haard tot de uitstraling van de brievenbus. In Loovelden is het mogelijk.

De kracht van Loovelden komt van binnenuit: het groene hart. Het 10 hectare uitgestrekte Loopark verbindt de 5 verschillende wijken met elkaar. Het is een ontmoetingsplaats waar alle bewoners naar hartenlust kunnen wandelen, spelen, sporten, luieren en bootje varen.

De wijk Tuindorp is geinspireerd op de -groene- tuindorpen uit 1920-1930. Hier staan woningen niet alleen maar netjes bij elkaar, maar zijn kriskras over de plankaart verdeeld. Die opzet maakt van Tuindorp zo'n intiem project. Nieuwbouw maar toch anders: huiselijker, sfeervoller.

In Loovelden is de natuur overal om je heen. Het spreekt voor zich dat de bebouwing hierop aansluit. Bijvoorbeeld door het gebruik van natuurlijke materialen als baksteen in diverse tinten, keramische materialen en hout. En door de vele raampartijen betrek je binnen met buiten.

Je eigen kavel bebouwen aan de Limes, Tribunusallee of de Loostraat, die aan de westzijde doodlopend is. Dat is rustig wonen. Of een fijne 2-onder-1-kapwoning die je naar smaak kunt aanpassen. Droom jij van die dubbele dakkapel? Dan heb je direct mooi uitzicht over het uitgestrekte waterrijke Loopark.

Aan de Limes, Tribunusallee en aan de Loostraat zijn nog brede en lange kavels beschikbaar. De grootte varieert van 340 tot 748m2. Hier ben je vrij om je eigen kasteel neer te zetten.

Een kavel kopen in 6 stappen

Wat mag wel wat mag niet?
Als u ons laat weten dat u interesse heeft, krijgt van ons aanvullende informatie. Niet alleen de kaveltekening maar ook informatie over de gemeentelijke randvoorwaarden. Welk deel van de kavel mag bebouwd worden, hoe hoog mag u bouwen en uit hoeveel verdiepingen mag uw woning bestaan? Wat is de gewenste stijl? Op deze en meer vragen krijgt u antwoord.

Het maken van een voorlopig ontwerp
Als u definitief heeft besloten een kavel te kopen, stapt u naar een architect of bouwcoordinator van uw keuze. Deze vertaalt, uiteraard rekening houdend met de gemeentelijke randvoorwaarden, uw wensen naar een eerste ontwerp. Als aanvulling op de randvoorwaarden stelt de architect bovendien een programma van eisen op. Waar komen welke ruimten en hoe groot worden ze? In welke stijl wordt er gebouwd? Deze vragen, en vragen over zaken als materiaal- en kleurkeuzen, installaties en afwerking worden beantwoord.

Naar de welstandscommissie
De gemeentelijke randvoorwaarden en het programma van eisen resulteren in een woning die past in de omgeving en binnen uw budget. Als het ontwerp in grote lijnen naar ieders zin is, wordt het al snel voorgelegd aan de Welstandscommissie. Deze toetst uw plannen. Groen licht? Dan vult u samen met uw architect de details in de bouwaanvraag en offertes.

De bouwaanvraag en de offertes
Als het voorlopig ontwerp is uitgegroeid tot een definitief ontwerp, is het tijd voor de officiele bouwaanvraag. De gemeente bekijkt en beoordeelt de bestektekeningen, met daarin alle details van uw woning. Gelijkmatig met de aanvraag bouwvergunning laat u bij verschillende aannemers op basis van de bestektekeningen offertes aanvragen. Als u in deze fase al een aannemer selecteert, kunt u na het verkrijgen van een vergunning ook meteen met de bouw starten. Dat voorkomt oponthoud.

De start van de bouw
De bouwvergunning is verleend en de aannemer geselecteerd. Met andere woorden: de bouwwerkzaamheden kunnen beginnen. In dit stadium houdt u zich, eventueel met uw binnenhuisarchitect, bezig met de gedetailleerde afwerking van uw woning (tenzij u deze keuzes al bij het definitief ontwerp heeft gemaakt. U kiest een keuken en apparatuur, badkamer met sanitair en tegels, vloer-, wand- en plafondafwerking enzovoorts.

De oplevering
Gefeliciteerd: uw droomwoning is klaar en wordt opgeleverd door de aannemer. Na de verhuizing kunt u er in alle rust van gaan genieten.

Bijzonderheden kavels:

kavelgrootte varierend van 340 tot 748m2
brede en lange kavels
tuinen op het zuidwesten en noordoosten
ligging nabij Loopark, park Lingezegen
ligging aan Loostraat en Limes (alleen bestemmingsverkeer) en Tribunusallee
vrije architectuurkeuze passend binnen beeldkwaliteitsplan
vrije aannemerkeuze
Brummelhuis heeft 6 vrijstaande woningen ontwikkeld voor de kavels. Eenvoudig totaalconcept voor de ontwikkeling van uw droomhuis!

Een aannemer vinden, aan u de keuze:

1. Keuzevrijheid aannemer
U bent vrij in uw keuze voor een aannemer als u een kavel koopt! U kunt dus alleen een kavel kopen.

2. Unieke samenwerking met Brummelhuis
Bouwfonds Ontwikkeling en Brummelhuis, beide onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep hebben de handen ineen geslagen en aan de Loostraat een zestal vrijstaande villa's ontwikkeld. Door deze samenwerking ontstaat er voor u als koper een maximale keuzevrijheid.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavels Loovelden Tuindorp-West en -Oost, Huissen
Koopwoningen
14
Prijs
€ 146.700,- tot € 234.999,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden