Maliebaan-Roode Wald

Lingewaard - Angeren
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Maliebaan-Roode Wald te Angeren

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Maliebaan-Roode Wald te Angeren’ beoogt woningbouw mogelijk te maken op het oude kermisterrein en het aansluitende terrein het Roode Wald in Angeren. Het ontwerp bestemmingsplan beoogt maximaal zeven woningen planologisch mogelijk te maken. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Zahnstraat, Rijndijk en Lodderhoeksestraat te Angeren.

Bij de realisatie van een nieuw dorpsplein meer centraal in het dorp vervalt de functie van het huidige kermisterrein. Hier ontstaat dan eventueel de mogelijkheid voor woningbouw.Een goede landschappelijke inpassing en de relatie met het Roode Wald is hierbij een voorwaarde. Er zouden grondgebonden woningen of een zeer kleinschalig appartementengebouw midden in het groen gerealiseerd kunnen worden. In totaal zouden er 5 tot 9 woningen gebouwd kunnen worden.'

Meer informatie

Kenmerken

Project
Maliebaan-Roode Wald
Koopwoningen
9
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden