Hof van Huesse

Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 425.000,- tot € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 124m2

Over dit project

Het project Hof van Huesse komt op de plek van de voormalige Aloysiusschool. Er komt hier een wooncomplex met 12 bijzondere stadsvilla's, 6 luxe koopappartementen en 12 vrije sector huurappartementen. Rondom een ‘verborgen’ wereld – een groen hof met de kwaliteiten van een intieme kloostertuin – liggen de woongebouwen met hun rijke architectuur. In deze binnentuin komt prachtige beplanting waarop je vanuit je woning zicht hebt.

Wat maakt Hof van Huesse nou zo uniek? Kenmerkend voor Hof van Huesse is de aandacht voor detail en vakmanschap. Het project past perfect in de omgeving. De gebouwen zijn familie van elkaar en passen daarmee goed bij de grote, klassieke gebouwen die Huissen kenmerken.

In Hof van Huesse zijn de stadsvilla's en appartementen extra bijzonder met mooie buitenruimtes en natuurlijk de fraaie binnentuin. Ook parkeer je je auto droog en veilig in de ondergrondse parkeergarage die is voorzien van een camera-beveiligingssysteem. Alle woningen en appartementen krijgen de beschikking over één privé-parkeerplaats in de parkeerkelder. En hoe mooi is dat nu de winter weer nadert; nooit meer krabben voordat je op pad gaat. Wat een luxe!

De verkoop is in volle gang! Ga voor meer informatie naar de projectwebsite.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Huesse
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
7 van 30 beschikbaar
Prijs
€ 425.000,- tot € 550.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden