StaatsliedenPark Gendt

Lingewaard - Gendt
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

StaatsliedenPark Gendt - verwachte start verkoop 4 levensloopgeschikte woningen 3e kwartaal 2023

Wil je wonen in een gezellige, dorpse wijk in de Betuwe waar rust, ruimte en groen centraal staan?
De Staatsliedenbuurt in het historische en gastvrije dorp Gendt is volop in ontwikkeling. Van Wijnen realiseert hier 29 nieuwe en duurzame koopwoningen en 92 huurwoningen. En dat is niet alles! Met de aanleg van een nieuw park in het hart van de wijk, komt de natuur dicht bij huis.
Het wordt straks heerlijk wonen in StaatsliedenPark!

Een frisse groene wijk voor jong en oud
In StaatsliedenPark bouwt Van Wijnen verschillende woningtypes. Ze hebben allemaal dezelfde bouwstijl met een frisse en vriendelijke uitstraling en vormen zo een mooie eenheid binnen de wijk. Het aanbod koopwoningen omvat 25 hoek- en tussenwoningen en 4 levensloopgeschikte woningen. De eerste 25 grondgebonden woningen type Kordia en Merchant zijn inmiddels allemaal verkocht.
De verkoop van de 4 levensloopgeschikte woningen staat gepland voor het 3e kwartaal van 2023.

Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt.

Naast de koopwoningen bouwt Van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt die in verhuur worden gebracht. Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Natuurlijk wonen en ontspannen
In StaatsliedenPark staat vernieuwing en vergroening centraal. Vroeger bestond het landschap hier voornamelijk uit boomgaarden. Straks krijgt het groen weer een prominente plek in de wijk. Een variatie aan beplanting, bloesembomen en nestkasten brengt de natuur letterlijk dichtbij huis. Dankzij het nieuwe park in het hart van de wijk en beplanting in de straten komt er veel ruimte voor biodiversiteit.

StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

29 koopwoningen
Woningtype Kordia en Merchant - VERKOCHT
Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark ligt aan de Schoolstraat, Van Limburg Stirumstraat en de Bernhardstraat.
Aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat komen 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (type Kordia en Merchant).
Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.

Woningtype Vanda - Levenslooggeschikt
Wil je graag een woning met een slaap- badkamer op de begane grond? Dat kan, want aan de Van Hogendorpstraat komen er ook 4 levensloopgeschikte woningen. Hier geniet je straks van een fijn thuis met uitzicht op het nieuwe park. De verkoop van dit woningtype staat gepland voor het 3e kwartaal van 2023.

Geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie over de laatst beschikbare woningen op de projectsite www.staatsliedenpark.nl en schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
StaatsliedenPark Gendt
Start verkoop
2023 (3e kwartaal)
Koopwoningen
4
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden