StaatsliedenPark Gendt

Lingewaard - Gendt
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 92m2
Kaveloppervlak
123 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
1

Over dit project

STAATSLIEDENPARK – 4 LEVENSLOOPGESCHIKTE WONINGEN GESTART - PRESALE GESTART
GEEF VOORUTLOPEND OP DE START VERKOOP LATER DEZE MAAND NU AL JE WONINGVOORKEUR DOOR.

Stap deze woning binnen voor gelijkvloers woongenot!
Wil jij graag een woning met een slaap- en badkamer op de begane grond? Dat kan! Deze gezellige levensloopgeschikte woning komen aan de Van Hogendorpstraat. Hier geniet je straks van een fijn huis met uitzicht op het nieuwe park.
Met een ruime woonoppervlakte van 92 vierkante meter is dit de ideale woning voor iedereen die droomt van comfortabel en zorgeloos wonen. De begane grond heeft een entree, ruime woonkamer, moderne open keuken, badkamer en slaapkamer. De eerste verdieping biedt optioneel de mogelijkheid voor een indeling met twee slaapkamers of een thuiskantoor, terwijl de vliering op de tweede verdieping extra bergruimte biedt. Een complete keuken met vaatwasser, inductiekookplaat en oven maakt deze woning compleet. Mis deze kans niet en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Woonoppervlakte: ca. 92 m2
Kaveloppervlakte: ca. 123 - 170 m2

INTERESSE GEWEKT? GEEF DAN NU AL JE WONINGVOORKEUR DOOR
Ben jij geïnteresseerd in één van de 4 levensloopgeschikte woningen in Staatliedenpark? Dan is er goed nieuws! Vooruitlopend op de online start verkoop later deze maand kun jij nu al jouw voorkeuren doorgeven in je online woondossier. Een online woondossier maak je aan via de projectwebsite. Dat is handig, want dan staan deze bouwnummers bij start verkoop al voor je klaar in jouw online inschrijfformulier. Zo kun jij je straks na start verkoop nog sneller inschrijven.

STAATSLIEDENPARK
Wil je wonen in een gezellige, dorpse wijk in de Betuwe waar rust, ruimte en groen centraal staan?
De Staatsliedenbuurt in het historische en gastvrije dorp Gendt is volop in ontwikkeling. Van Wijnen realiseert hier 29 nieuwe en duurzame koopwoningen en 92 huurwoningen. En dat is niet alles! Met de aanleg van een nieuw park in het hart van de wijk, komt de natuur dicht bij huis.
Het wordt straks heerlijk wonen in StaatsliedenPark!

Een frisse groene wijk voor jong en oud
In StaatsliedenPark bouwt Van Wijnen verschillende woningtypes. Ze hebben allemaal dezelfde bouwstijl met een frisse en vriendelijke uitstraling en vormen zo een mooie eenheid binnen de wijk. Het aanbod koopwoningen omvat 25 hoek- en tussenwoningen en 4 levensloopgeschikte woningen. De eerste 25 grondgebonden woningen zijn inmiddels allemaal verkocht.
De verkoop van de 4 levensloopgeschikte woningen staat gepland voor oktober 2023.

Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt.

Naast de koopwoningen bouwt Van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt die in verhuur worden gebracht. Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

NATUURLIJK ONTSPANNEN
In StaatsliedenPark staat vernieuwing en vergroening centraal. Vroeger bestond het landschap hier voornamelijk uit boomgaarden. Straks krijgt het groen weer een prominente plek in de wijk. Een variatie aan beplanting, bloesembomen en nestkasten brengt de natuur letterlijk dichtbij huis. Dankzij het nieuwe park in het hart van de wijk en beplanting in de straten komt er veel ruimte voor biodiversiteit.

StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

Kijk voor meer informatie over de laatst beschikbare woningen op de projectsite www.staatsliedenpark.nl en schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
StaatsliedenPark Gendt
Start (voor)verkoop
02-10-2023
Koopwoningen
4
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden