StaatsliedenPark Gendt

Lingewaard - Gendt
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 123m2
Kaveloppervlak
132 - 155m2
Inhoud
370 - 420m3

Over dit project

StaatsliedenPark Gendt - 29 koopwoningen - verwachte start verkoop september 2022

De Staatsliedenbuurt in het historische en gastvrije dorp Gendt is volop in ontwikkeling. Van Wijnen realiseert hier 29 nieuwe en duurzame koopwoningen en 92 huurwoningen. En dat is niet alles! Met de aanleg van een nieuw park in het hart van de wijk, komt de natuur dicht bij huis.
Het wordt straks heerlijk wonen in StaatsliedenPark!

Wil je wonen in een gezellige, dorpse wijk in de Betuwe waar rust, ruimte en groen centraal staan?
Meld je dan via de projectsite aan voor de nieuwsbrief zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.

Een frisse groene wijk voor jong en oud
In StaatsliedenPark bouwt Van Wijnen verschillende woningtypes. Ze hebben allemaal dezelfde bouwstijl met een frisse en vriendelijke uitstraling en vormen zo een mooie eenheid binnen de wijk. Het aanbod koopwoningen omvat 25 hoek- en tussenwoningen en 4 levensloopgeschikte woningen. De 29 koopwoningen gaan naar verwachting in september 2022 in verkoop.

Naast de koopwoningen bouwt Van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt die in verhuur worden gebracht. Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Natuurlijk wonen en ontspannen
In StaatsliedenPark staat vernieuwing en vergroening centraal. Vroeger bestond het landschap hier voornamelijk uit boomgaarden. Straks krijgt het groen weer een prominente plek in de wijk. Een variatie aan beplanting, bloesembomen en nestkasten brengt de natuur letterlijk dichtbij huis. Dankzij het nieuwe park in het hart van de wijk en beplanting in de straten komt er veel ruimte voor biodiversiteit.

StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

29 koopwoningen
Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark ligt aan de Schoolstraat, Van Limburg Stirumstraat en de Bernhardstraat.
De 25 hoek- en tussenwoningen komen aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat. De 4 levensloopgeschikte woningen worden gebouwd aan de Van Hogendorpstraat.

Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt.

Geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie over de 29 koopwoningen op de projectsite www.staatsliedenpark.nl en schrijf je in zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
StaatsliedenPark Gendt
Start verkoop
2022 (3e kwartaal)
Koopwoningen
29
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden