StaatsliedenPark Gendt

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lingewaard - Gendt
Actueel aanbod

€ 388.925,- tot € 388.925,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 132m2
Kaveloppervlak
186 - 186m2
Inhoud
440 - 440m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

StaatsliedenPark Gendt - Nog 2 hoekwoningen type Kordia beschikbaar

Nog 2 hoekwoningen type Kordia beschikbaar
Deze drielaagse woningen komen aan de Schoolstraat en zijn ideaal geschikt voor starters en doorstromers. Dit woningtype wordt uitgevoerd met een beukmaat 5.70 meter. Hier geniet je straks van een diepe tuin op het zonnige zuiden.

Met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter (inclusief uitbouw van 1.53 meter) en een extra brede beukmaat biedt type Kordia alle ruimte aan gezinnen om prettig te wonen. Met een diepe tuin op het zuiden is er op mooie dagen volop ruimte voor zon.
De begane grond heeft een ruime woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van alle basisgemakken zoals een vaatwasser, oven met magnetronfunctie en inductiekookplaat. Vanaf de begane grond bereik je met een dichte trap de eerste verdieping. Deze verdieping heeft drie slaapkamers en een comfortabele badkamer. De badkamer is uitgerust met een vaste wastafel, douche en toilet. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste, open trap en bestaat uit één grote ruimte. Deze kun je bijvoorbeeld inrichten als hobbykamer, werkruimte of extra slaapkamer.

Koopsom € 388.925,- vrij op naam. In deze koopsom zijn de volgende meerwerkopties inbegrepen:
- Uitbouw begane grond achterzijde 1.53 meter voor extra woongenot.
- Dubbele openslaande tuindeuren.
- Verplaatsen entree woonkamer naast trap.
- Grote trapkast.
- Mantelbuis voorgevel voor oplaadpunt E-auto.
- Spatwaterdichte wandcontactdoos achtergevel.
- Vorstbestendige buitenkraan op de berging.
- Sanitairpakket luxe, inclusief ligbad en glazen douchewand (zonder deur), plafondspots.

Om de doorstroming vanuit huurwoningen te vergroten worden de koopwoningen als eerste toegewezen aan eventueel belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt.

Wil je wonen in een gezellige, dorpse wijk in de Betuwe waar rust, ruimte en groen centraal staan?
De Staatsliedenbuurt in het historische en gastvrije dorp Gendt is volop in ontwikkeling. Van Wijnen realiseert hier 29 nieuwe en duurzame koopwoningen en 92 huurwoningen. En dat is niet alles! Met de aanleg van een nieuw park in het hart van de wijk, komt de natuur dicht bij huis.
Het wordt straks heerlijk wonen in StaatsliedenPark!

Een frisse groene wijk voor jong en oud
In StaatsliedenPark bouwt Van Wijnen verschillende woningtypes. Ze hebben allemaal dezelfde bouwstijl met een frisse en vriendelijke uitstraling en vormen zo een mooie eenheid binnen de wijk. Het aanbod koopwoningen omvat 25 hoek- en tussenwoningen en 4 levensloopgeschikte woningen. De eerste 25 grondgebonden woningen type Kordia en Merchant zijn inmiddels in verkoop. De verkoop van de 4 levensloopgeschikte woningen zal ook op korte termijn plaatsvinden.

Naast de koopwoningen bouwt Van Wijnen 92 huurwoningen voor WOONstichting Gendt die in verhuur worden gebracht. Voor meer informatie over de huurwoningen kun je rechtstreeks contact opnemen met WOONstichting Gendt.

Natuurlijk wonen en ontspannen
In StaatsliedenPark staat vernieuwing en vergroening centraal. Vroeger bestond het landschap hier voornamelijk uit boomgaarden. Straks krijgt het groen weer een prominente plek in de wijk. Een variatie aan beplanting, bloesembomen en nestkasten brengt de natuur letterlijk dichtbij huis. Dankzij het nieuwe park in het hart van de wijk en beplanting in de straten komt er veel ruimte voor biodiversiteit.

StaatsliedenPark wordt een heerlijke plek om te wonen en te ontspannen, elkaar te ontmoeten en waar kinderen ruimte krijgen om buiten te spelen in het groen.

29 koopwoningen
Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark ligt aan de Schoolstraat, Van Limburg Stirumstraat en de Bernhardstraat.
Aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat komen 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen (type Kordia en Vanda). De 4 levensloopgeschikte tweelaagse hoek- en tussen woningen worden gebouwd aan de Van Hogendorpstraat. Dit woningtype wordt op een later moment in verkoop gebracht.

Woningtype Vanda - Levenslooggeschikt
Wil je graag een woning met een slaap- badkamer op de begane grond? Dat kan, want aan de Van Hogendorpstraat komen er ook 4 levensloopgeschikte woningen. Hier geniet je straks van een fijn thuis met uitzicht op het nieuwe park. Deze woningen worden op een later moment in verkoop gebracht.

Geïnteresseerd?
Kijk voor meer informatie over de laatst beschikbare woningen op de projectsite www.staatsliedenpark.nl en schrijf je in.

Meer informatie

Kenmerken

Project
StaatsliedenPark Gendt
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 388.925,- tot € 388.925,-
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden