Slingerbos Huissen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lingewaard
Actueel aanbod

€ 355.000,- tot € 768.000,-

Over dit project

Ruim opgezet, een speelse uitstraling en vol variatie, dat is Slingerbos!
Deze nieuwbouwwijk kan gezien worden als één groot landschapspark met een subtiel meanderende laan waaraan 13 vrijstaande villa's, 30 twee-onder-een kapwoningen, 9 drie-onder-een kapwoningen én 8 vier-onder-een kapwoningen gelegen zijn.

Slingerbos grenst aan de ene zijde aan een blijvend groene zone en aan de andere zijden op de straten Frankentaler en de Bloemstraat. Door de losse verkaveling-structuur moet het gevoel ontstaan dat de wijk deel uitmaakt van de aanliggende ecologische zone. Dwars door de wijk heen loopt een blijvend groene strook, met daarin o.a. een fietspad die de wijk van Noord naar Zuid verbindt.

Verkoop gestart
De verkoop is reeds gestart. Belangstellenden kunnen zich, via het online inschrijfformulier, inschrijven en de voorkeur voor hun favoriete kavel kenbaar maken.

Na inschrijving zal er door de makelaar contact worden opgenomen voor een persoonlijke afspraak. Hierna kan het gewenste kavel direct worden toegewezen. Belangstellenden die een afspraak willen plannen voor een reeds toegewezen kavel worden automatisch op de reservelijst geplaatst.

De bouw start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 en de oplevering is vanaf het laatste kwartaal van 2024. Dit is afhankelijk van de voortgang van de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Slingerbos Huissen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 60 beschikbaar
Prijs
€ 355.000,- tot € 768.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden