Huren in Tuinen van Huissen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lingewaard - Huissen
Archief

€ 1.175,- p.m. tot € 1.550,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 149m2
Kaveloppervlak
130 - 260m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nieuwbouw huurwoningen in Huissen

De Tuinen van Huissen is een unieke buurt, gelegen ten zuiden van Arnhem. Met een fantastisch aanbod van horecagelegenheden, een pittoresk centrum en diverse uitvalswegen is de situering van de Tuinen van Huissen ideaal.

Een perfect woongevoel in Huissen
De stadse warmte in de buurt en kunnen genieten van het omliggende groen: dat is de perfecte omschrijving van het woongevoel in Huissen. Hier zou iedereen wel willen wonen!

Woningaanbod
In de Tuinen van Huissen worden negen fraaie tussenwoningen en vier ruime hoekwoningen ontworpen.  Alle dertien huurwoningen zijn ruim van opzet en zijn voorzien van een tuin met berging. De woningen hebben een lichte woonkamer met luxe keuken voorzien van alle inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een mooie badkamer. Op de zolder heeft u veel ruimte en zijn de wasmachine -en drogeraansluiting aanwezig.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Tuinen van Huissen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurprijs (p.m.)
€ 1.175,- tot € 1.550,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden