De Landheren

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 695.000,- tot € 878.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
162 - 162m2
Kaveloppervlak
1014 - 1879m2
Inhoud
700 m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Stel je voor, wonen op een klein landgoed, aan de rand van het gezellige stadscentrum, met de natuur om de hoek. Het kan in De Landheren aan de Karstraat in Huissen. Een kleinschalig nieuwbouwproject met slechts 8 zeer royale vrijstaand-geschakelde woningen.

De Landheren verrijst op de plek waar jarenlang Tuincentrum Helsen gevestigd was. Aan de rand van Huissen, met alle voorzieningen op loopafstand. Het Zandse Voetpad doorkruist het nieuwe landgoed en brengt je naar de mooiste plekjes in de omgeving. Wonen op deze plek voelt als thuiskomen in de stad, maar met de natuur overal om je heen.

Wil jij graag wonen aan de Karstraat, vlak bij het gezellige stadscentrum van Huissen met de natuur en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Schrijf je dan nu in voor De Landheren. De verkoop is gestart!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Landheren
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
2 van 8 beschikbaar
Prijs
€ 695.000,- tot € 878.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden