De Blauwe Hoek

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lingewaard - Doornenburg
Actueel aanbod

€ 245.000,- tot € 420.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
84 - 126m2

Over dit project

Nieuwbouw voor starters, gezinnen en senioren in Doornenburg
De Blauwe Hoek in Doornenburg neemt je mee terug in de tijd. Toen er nog kassen stonden in het uitgestrekte tuinbouwgebied tussen de oude dorpskern en de meanderende Waal. Op deze plek woon je straks in een intiem wijkje dat doet denken aan de fraaie boerenerven van weleer. Maak je keuze uit één van de 26 duurzame woningen en geniet van de prachtige omgeving. Meld je snel aan en blijf op de hoogte!

Wonen op een sfeervol Betuws boerenerf
Rust, ruimte en een geweldig rivierlandschap dat elke dag anders is. Hier woon je gemoedelijk, sfeervol en eigentijds, terwijl de authentieke sfeer van weleer nog overal voelbaar is. Veel groen en bloeiende fruitbomen kleuren het nieuwe wijkje. Hier geniet je nog ouderwets van alles wat het leven zo aangenaam maakt.

Volop variatie in De Blauwe Hoek
In de Blauwe Hoek ontwikkelt Van Wijnen 26 eigentijdse en duurzame woningen. In de ‘boerderij’ komen 10 woningen voor starters. De 8 ‘schuurwoningen’ bieden volop leefruimte voor jonge gezinnen en de 8 ‘loodswoningen’ zijn ideaal voor senioren.

Voor meer informatie zie projectsite: www.wonenindeblauwehoek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Blauwe Hoek
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 26 beschikbaar
Prijs
€ 245.000,- tot € 420.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden