Poort van Huessen

Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 417.000,- tot € 534.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 170m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Aan de Korte Loostraat, nabij Huissen-centrum en de Nederrijn, verrijst binnenkort het gloednieuwe appartementencomplex ‘Poort van Huessen’.

In het appartementencomplex bevinden zich 15 ruime appartementen in verschillende groottes, die beginnen bij een oppervlakte van circa 120 tot 170 m2. U geniet vanaf uw eigen terras altijd van een mooi uitzicht: enerzijds over de geliefde Loostraat, anderzijds over de prachtige uiterwaarden. De appartementen zijn levensloopbestendig en er is een ruime lift aanwezig.

U bent al met een korte wandeling in het gezellige oude centrum van Huissen. Maakt u juist liever lange wandelingen? Daar leent de groene omgeving met haar uiterwaarden zich uitstekend voor. U woont op slechts 200 meter van het oude gezellige centrum en toch waant u zich in rust en ruimte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Poort van Huessen
Koopwoningen
15
Prijs
€ 417.000,- tot € 534.500,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden