Huissens Hoogh fase 3

Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 259.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 166m2
Kaveloppervlak
121 - 264m2
Inhoud
379 - 610m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Op 11 juni zijn wij gestart met de verkoop van Huissens Hoogh fase 3. Voor de woningen kun je je online inschrijven via je persoonlijke account of neem contact op met Roel Willemsen Garantiemakelaars. Er zijn nog een aantal woningen beschikbaar!

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? Maak dan nu alvast een persoonlijk account aan op de website van Loovelden, Huissen en neem contact op met Roel Willemsen Garantiemakelaars. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige plan.

Dit laatste deelplan ligt aan de rand van Loovelden. Huissens Hoogh wordt gekenmerkt door korte blokjes van tussen- en hoekwoningen en 2-onder-1-kap woningen met fraaie architectuur. Een huis met karakter.

In Huissens Hoogh zijn woningen en de woonomgeving in harmonie met elkaar ontworpen. Eengezins tussen- en hoekwoningen variërend in grootte, met markante gevels en kapvormen worden afgewisseld met 2-onder-1-kap woningen met brede kavels en eigen parkeergelegenheid. In Huissens Hoogh kom je letterlijk en figuurlijk op stand te wonen.

Welkom in Loovelden, Welkom in Huissens Hoogh

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huissens Hoogh fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Realisatie
2019 (2e kwartaal)
Koopwoningen
30
Prijs
€ 259.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden