Tuinen van Huissen

Lingewaard - Huissen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Tuinen van Huissen - Nieuwbouw in Huissen

Onder de rook van Arnhem ligt het forensenstadje Huissen. De historisch belangrijke tuinbouw speelt vandaag de dag nog steeds een belangrijke rol. Een aantal van deze binnenstedelijke glastuinbouw locaties worden binnenkort herontwikkeld tot nieuwe woongebieden. Driegaarden, gelegen ten zuidoosten van het centrum, is zo’n locatie. Hier worden tot 2022 ca.525 nieuwe woningen, in verschillende fases gebouwd.

Nieuwbouw eerste fase
De eerste fase vindt plaats aan de Muntstraat en het Laaksevoetpad. Hier woont iedereen straks fantastisch in een groene omgeving: welkom in de Tuinen van Huissen. Hier worden diverse woningen langs groen en gaarden gebouwd.

Wonen in een unieke buurt
De Tuinen van Huissen is een unieke buurt, gelegen ten zuiden van Arnhem. Met een fantastisch aanbod van horecagelegenheden, een pittoresk centrum en diverse uitvalswegen nabij is de situering van de Tuinen van Huissen ideaal!

Een perfect woongevoel
De stadse warmte in de buurt en kunnen genieten van het omliggende groen: dat is de perfecte omschrijving van het woongevoel in Huissen. Hier zou iedereen wel willen wonen!

Belangstelling?
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Huissen en in aanmerking komen voor één van de woningen?
Schrijf u dan in en wij informeren u zodra er meer bekend is!
Ga naar www.wonenintuinenvanhuissen.nl voor meer informatie over de planning en om u in te schrijven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuinen van Huissen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
525
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden