Huissens Hoogh fase 1

Lingewaard - Huissen
Actueel aanbod

€ 417.479,- tot € 417.479,-

Kenmerken

Woonoppervlak
157 - 157m2
Kaveloppervlak
197 - 197m2
Inhoud
575 - 575m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Nog slechts 2 woningen (2-onder-1-kap) beschikbaar!

Bouwnummer 617:
Oorspronkelijke prijs: 395.000 von
Meerwerk: 29.757
o.a. uitbouw van 1.20 meter, geïsoleerde berging, 2 openslaande tuindeuren, vergrote badkamer, vloerverwarming begane grond. Toilet begane grond en badkamer 1e verdieping worden casco opgeleverd.

Bouwnummer 618:
Oorspronkelijke prijs: 399.500 von
Meerwerk: 15.279
o.a. uitbouw van 1.20 meter, 2 openslaande tuindeuren, vergrote badkamer, vloerverwarming begane grond. Toilet begane grond en badkamer 1e verdieping worden casco opgeleverd.

De ontwikkeling van de woningen van Huissens Hoogh draait achter de schermen op volle toeren. Huissens Hoogh wordt het sluitstuk van Loovelden met ongeveer 90 woningen in verschillende categorieën.

In Huissens Hoogh zijn woningen en de woonomgeving in harmonie met elkaar ontworpen. Eengezins tussen- en hoekwoningen in variërend van grootte, met markante gevels en kapvormen worden afgewisseld met 2-onder-1-kap woningen met brede kavels en eigen parkeergelegenheid. In Huissens Hoogh kom je letterlijk en figuurlijk op stand te wonen.

Welkom in Loovelden, Welkom in Huissens Hoogh

Wil jij in aanmerking komen voor één van deze prachtige woningen? Maak dan nu een persoonlijk account aan op de website van Loovelden, Huissen en neem contact op Roel Willemsen Garantiemakelaars. Zo wordt je automatisch op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom dit prachtige plan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huissens Hoogh fase 1
Koopwoningen
26 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 417.479,- tot € 417.479,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Golfbaan, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lingewaard.

Aanmelden