Specialisten

Colors@Home Huissen ontzorgt met
compleet aanbod, deskundig advies en maatwerk

Colors@Home Huissen heeft meer te bieden dan de gemiddelde woonwinkel, véél meer. Ondernemer Patrick Schuurman vat de extra’s graag even samen: “We bieden niet alleen een compleet assortiment in interieurstyling, inclusief professioneel interieuradvies van onze eigen stylisten, maar we kunnen ook alles eigenhandig op maat maken en bij u thuis monteren of leggen. Bijkomend voordeel is dat we onder één dak zitten in het winkelpand van Jansen Totaal Wonen, waardoor we gezamenlijk een totaalaanbod hebben dat u volledig ontzorgt.”

Eigenlijk is die opsomming nog steeds niet compleet. Want de gezamenlijke huisvesting – samen goed voor een winkeloppervlak van zo’n 500m2=15000m2 aan kijk- men woonplezier – biedt ons nog een extra voordeel. In het pand is ook nog eens een uitgebreide koffiecorner voorhanden, waar ook broodjes en andere lunchmaaltijden worden geserveerd. Ideaal dus voor een dagje shoppen met veel wooninspiratie.

Maar Colors@Home Huissen heeft ook van zichzelf genoeg te bieden. Als interieurspecialist voor de hele regio biedt het bedrijf uitgebreide collecties op het gebied van raamdecoratie, vloeren en gordijnen, buitenzonweringen en horren=roedes. “Natuurlijk bieden we op alle terreinen gedegen advies, maar we willen vooral ook een ruim kleuren pallet aan keuze aanbieden”, zegt Patrick Schuurman. “Alleen al op het gebied van bijvoorbeeld vloeren is de keuze overweldigend: pvc, laminaat, marmoleum, vinyl of tapijt; je kunt alle kanten op.  Onze woonwinkel is erop ingericht om mensen te laten shoppen, om inspiratie op te doen en mede op basis daarvan keuzes te laten maken. Daarom bieden we ook een veelzijdig productenassortiment in uiteenlopende stijlen, zodat je altijd iets vindt dat bij je huidige interieur past.”

Alles op maat

Waar veel andere woonwinkels zich beperken tot het aanbieden van een assortiment, gaat Colors@Home Huissen een stap verder. “Alles kan op maat gemaakt worden en bij de klant thuis worden ingemeten, gemonteerd en gelegd”, aldus Patrick. “We hebben daarvoor onze eigen vakmensen in huis. We kennen de mogelijkheden van onze producten en kunnen op basis daarvan het beste advies geven, aansluitend op de mogelijkheden van je woning.” Ook als het gaat om raamdecoratie wordt alles thuis perfect ingemeten en krijg je advies over de vele opties voor afwerking en bediening.

Daarnaast is ontzorgen een trefwoord. Je kunt elke vraag op het gebied van woninginrichting stellen en in overleg is er altijd een tijdstip te vinden waarop je zo min mogelijk hinder hebt van de werkzaamheden bij je thuis. De service gaat zelfs zo ver dat een nieuwe vloer of een nieuw interieur kan worden gerealiseerd in je vakantieperiode!

Eigen stylist

Ook bijzonder is dat Colors@Home Huissen een eigen interieurstylist heeft die je optimaal kan adviseren. Dat kan niet alleen in de winkel, maar ook bij je thuis. Op de eigen website biedt Colors@Home Huissen twee interieurpakketten die richtinggevend kunnen zijn als je je woonkamer of woning anders wilt inrichten of aanpassen: een instap- en een premium interieuradvies. Via het contactformulier kun je ook=een interieuradvies aanvragen aan=met de interieurstylist van Colors@Home.

Ook prijstechnisch kun je altijd slagen bij Colors@Home Huissen. “We bieden niet alleen aertikelen in het topsegment, maar zeker ook het middensegment”, aldus Patrick. “En ook als starters op de woningmarkt kunnen bij ons slagen. We houden hoe dan ook rekening met je budget en zoeken in samenwerking naar de opties die het beste passen bij je woning en leefstijl.”
 
Colors at Home Huissen
Karstraat 95
6851 DG Huissen
T 026-326 9906
huissen@colorsathome.nl
colorsath@colorsathome-huissen.nl
www.colorsathome-huissen.nl